Landhuis
€ 1.500.000

Grimaldi 20, 62024 Grimaldi Italië
    • delen

Omschrijving Ref.: 4800087

Woning met gastenverblijf en restaurant te koop in Italië


Een voormalig klooster te koop met een bijgebouw. Met uitzicht over 6,45 hectare grond, grotendeels olijfgaarden en beplante wijngaarden.

Dit voormalige klooster - gesticht in de 17e eeuw - is wat je nodig hebt om een ​​nieuw leven te beginnen in een ontspannen omgeving, midden in de natuur, maar zonder een actief leven van sociale relaties op te geven. Met deze woning kunt u in Marche - Matelica wonen - B&B en restaurantzaken beheren. Als het jouw missie is om anderen gelukkig te maken, is dit het perfecte huis.

Het hoofdgebouw is ongeveer 450 m² groot en werd gerestaureerd met respect voor de ziel, het karakter en de herinneringen die het al die tijd heeft meegebracht. Met een vierkante vorm, bestaat het gebouw uit 2 verdiepingen.

Het pand omvat een groot bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als privéwoning voor de eigenaren. Het meet ongeveer 300 m² met drie verdiepingen.

Bij het eigendom hoort een kleine (96 m²) maar mooie kerk, met een fresco uit 1557 van Andrioli, een schilder uit Urbino, die in Matelica woonde.

In de tuin bevindt zich een uniek zwembad in de vorm van een amoebe, van ongeveer 13 x 13 m, met Romeinse treden en een gedeelte met ondiep water. 

De buitenruimte is goed uitgerust met een ruim solarium en verschillende pergola's, zodat elke gast kan genieten en rusten met privacy.

Vanuit de tuin kunt u genieten van immens mooie uitzichten, over het platteland, Monte San Vicino en het middeleeuwse dorp Colferraio.

Waarom kopen?
Dit eigendom is absoluut perfect als u op zoek bent naar een investering in Italië, die u onmiddellijke winst oplevert. Casa Grimaldi restaurant is al gestart en werkt zeer goed, vooral met internationale toeristen.
Reeds opgezet als een Boutique Hotel, is het pand klaar om high-profile klanten te ontvangen. Als het jouw roeping is om mensen te verwelkomen, ze momenten van vreugde te geven en ze een unieke ervaring te geven, dan is deze plek echt op zoek naar jou.


Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 4800087
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 1.500.000,00

Gebouw

Aantal gevels
3
Bouwjaar
1600
Staat
Uitstekend
Aantal verdiepingen
3
Oppervlakte hoofdgebouw
750 m²

Terrein

Grondoppervlakte
750,00 m²
Tuin
Ja

Parkeermogelijkheden

Garage
2
Parkings buiten
20
Parkings binnen
2

Indeling

Keuken
VS volledig geïnstalleerd
Veranda
Ja
Badkamer type
Alle comfort
Douchekamers
5
Toiletten
10
Wasplaats
Ja
Kelder
Ja
Zolder
Ja

Comfort

Gemeubeld
Ja
Handicapvriendelijk
Ja
Air conditioning
Ja
Zwembad
Ja

Energie

Type verwarming
Gas
Regenwaterput
Ja

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Kabeltelevisie
Ja
Riolering
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.